Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έτοιμος για το ντέρμπι ο Α.Σ.Καρδίτσας

Το Σάββατο στις 5 μ.μ. ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ υποδέχεται τον Ερμή Αγιάς στο Θεσσαλικό ντέρμπι της Α2 Εθνικής

Έτοιμος για το ντέρμπι

Μια ακόμη μάχη έχει μπροστά του το Σάββατο ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που υποδέχεται στις 5 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, τον Ερμή Αγιάς. Ένα Θεσσαλικό ντέρμπι για την Α2 Εθνική και παράλληλα, μια ευκαιρία για τους «κυανόλευκους» να πάρουν τη νίκη και να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Παρά τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών, η ομάδα προετοιμάζεται για το ματς του Σαββάτου, με τους προπονητές του Α.Σ.Κ. να εστιάζουν στη βελτίωση της ομάδας και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Η δύναμη της έδρας δίνει έξτρα ώθηση στην ομάδα που θα προσπαθήσει να επιβάλλει το ρυθμό της απέναντι στην έμπειρη ομάδα του Ερμή Αγιάς. Οι δυο ομάδες άλλωστε, έχουν συναντηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, με τους μεταξύ τους αγώνες να προσφέρουν πάντοτε, συναρπαστικό θέαμα στους φιλάθλους.

Ο σύλλογος της Λάρισας, νεοφώτιστος κι αυτός στην Α2, μετρά μέχρι στιγμής δυο νίκες και τρεις ήττες στο πρωτάθλημα, διατήρησε το Γρηγόρη Γιασσάρη στη θέση του προπονητή για πέμπτη συνεχή σεζόν, αλλά και μέρος του κορμού του με το Νέστορα Κόμματο με το πολύ πλούσιο βιογραφικό σε Ελλάδα και Ευρώπη και τους περιφερειακούς Τριανταφύλλου και Τσιαμπαλή που παρέμειναν. Στο ρόστερ του Ερμή, προστέθηκαν οι γκαρντ Δεμερτζής και Τσούμας, οι φόργουορντ Λόλας και Χρυσόπουλος και ο σέντερ Καλλές, δημιουργώντας ένα ισχυρό σύνολο με παίκτες με εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες.

Στο παιχνίδι, που θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, διαιτητές έχουν οριστεί οι Πουρσανίδης Κ., Συμεωνίδης και Λόρτος, όλοι τους από τη Θεσσαλονίκη και Α1 κατηγορίας.




Total
0
Shares
Previous Article

Basket αγάπης το Σάββατο στα Τρίκαλα

Next Article

Η Θεατρική Ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας στην Καρδίτσα

Related Posts

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”