Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έρανος αγάπης στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου

kentro ygeias

Η  Δ/νση του Κέντρου Υγείας Μουζακίου & η Κοινωνική Υπηρεσία   σας ανακοινώνει ότι τις ημέρες των Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθεί και φέτος το Πρόγραμμα  ¨ενίσχυσης Απόρων Οικογενειών & μοναχικών ατόμων ¨,της περιοχής ευθύνης μας .Το Πρόγραμμα αυτό συμπληρώνει για φέτος την 20ετή διάρκεια του και είναι από όλους αναγνωρίσιμο για την σωστή και δίκαιη κατανομή.

Στην προσπάθεια αυτή που γίνεται από όλους τους εργαζομένους του Κ.Υγείας ,κάνουμε έκκληση στους συμπολίτες του Μουζακίου και περιχώρων & στους τοπικούς φορείς (Δήμοι κ.α) να συνεισφέρουν με οποιονδήποτε τρόπο για την επιτυχή υλοποίηση και του προγράμματος προσφέροντας το ελάχιστο από τις δυνατότητες τους στα καλάθια ελπίδας –αλληλεγγύης που βρίσκονται στα καταστήματα τροφίμων της πόλης .

Ο ΕΡΑΝΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 4/12/19 ΕΩΣ ΤΗΣ 12/12/19

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το προσωπικό της  Πυροσβεστικής Μουζακίου για την συνεχή συμμετοχή τους  ,τον Κυνηγητικό  Σύλλογο Μουζακίου για την γενναία προσφορά τους για σαράντα(40) οικογένειες σε κρέας το 2018 , τον Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο των απανταχού  Βλασιωτών « Η Καραβούλα» με τρόφιμα  & τους υπαλλήλους της Τράπεζας Πειραιώς  και Δασαρχείου Μουζακίου για τον ίδιο σκοπό.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Κ.Υγείας διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία για την δίκαιη διανομή των τροφίμων ,παιχνιδιών κ.α . Η διανομή θα γίνει τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς .

Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια κάθε χρόνο.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!

Εκ της Δ/νσης

 

 

 

 

 

 




Total
0
Shares
Previous Article
Koziakas 1

Σ.Π.ΟΡ.Τ. – Μια πορεία στον Κόζιακα

Next Article
soccer podosfairo mpala

Πρόγραμμα αγώνων ΕΠΣΚ (30/11-1/12)

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…