Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ένα θεσσαλικό βραβείο για το Mamma Mia!

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Γερμανίας και άλλων κρατών Ευρώπης «Βασ. Τσιτσάνης» α.Σ. απένειμε τιμητική διάκριση στο «Mamma Mia» και σε όλους τους συντελεστές του για τη σημαντική παγκόσμια ανάδειξη και αξιόλογη προβολή της Θεσσαλικής Νήσου ΣΚΟΠΕΛΟΥ.

Η βράβευση έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 μετά την παράσταση. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας παρέδωσε την τιμητική διάκριση στην πρωταγωνίστρια κ. Sara Poyzer, η οποία συγκινημμένη δήλωσε την αγάπη της για την Ελλάδα!

Το διασημότερο και διασκεδαστικότερο μιούζικαλ, ήρθε και στην Ελλάδα, για λίγες μόνο παραστάσεις! Περισσότερα από 60 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, έχουν λατρέψει τους χαρακτήρες, την ιστορία και βέβαια τη μουσική του MAMMA MIA! αναδεικνύοντάς το στο πιο διασκεδαστικό μιούζικαλ όλων των εποχών! Η ηλιόλουστη, χαρούμενη ιστορία που έπλασε η συγγραφέας Catherine Johnson εκτυλίσσεται στη ΣΚΟΠΕΛΟ σ’ ένα παραδεισένιο νησί της ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Τα διαχρονικά, αφηγηματικά τραγούδια των ABBA που αποτέλεσαν τον καμβά της ιστορίας δένουν άρρηκτα με την υπόθεση, δημιουργώντας μία σαγηνευτική ιστορία αγάπης, έρωτα, χαράς, γέλιου, φιλίας, που ξεσηκώνει τους θεατές σε όλο τον κόσμο, χαρίζοντάς τους «τη διασκέδαση της ζωής τους!»

Από το γραφείο τύπου της
Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης

Διαμαντής Γκίκας




Total
0
Shares
Previous Article

Επίσκεψη Απ. Τζιτζικώστα στο Δημαρχείο Σοφάδων

Next Article

Στην 11η Γιορτή Ακτινιδίου του Δήμου Τεμπών ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Related Posts

Perifereiako simvoulio Thessalias 2024
Διαβάστε περισσότερα

Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου: «Ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας»

Αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς το Υπουργείο Παιδείας για την ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων των Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας