Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έναρξη Σχολικής περιόδου στο Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Με επισημότητα και πλήθος κόσμου, γονέων και κατοίκων και χωρίς κανένα πρόβλημα έγινε η έναρξη της σχολικής περιόδου στο Δημοτικό σχολείο Μαυρομματίου.

Τον καθιερωμένο Αγιασμό φέτος τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος. Παραβρέθηκαν επίσης, ο δήμαρχος του Δήμου Μουζακίου κ. Γ. Κωτσός, ο οποίος ευχήθηκε στα παιδιά τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για δημιουργική και χωρίς προβλήματα σχολική χρονιά, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σοφία Τόλια, οι Αντιδήμαρχοι Ν. Γκινής, Γ. Κουτσουγιάννης, Β. Φροξιλιάς, Α. Τσιβέλης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαυρομματίου κ. Γ. Νάσιος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», κ. Δ. Γιώτης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, κ. Γ. Αποστολόπουλος, η Προϊσταμένη της Α/θμιας εκπαίδευσης του Ν. Καρδίτσας ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας κ. Παλάσκας ο οποίος δώρισε στο σχολείο μας αρκετές ποδοσφαιρικές μπάλες και αρκετοί Ιερείς όπως ο π. Νικόλαος Δήμος του χωριού μας.

Τέλος να επισημάνουμε ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί που ορίζει ο νόμος ήταν παρόντες, καλύπτοντας όλες τις χρειαζούμενες θέσεις που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία του 6θέσιου σχολείου μας.

agiasmos-mavrommati-1




Total
0
Shares
Previous Article

Οφείλει να ζητήσει συγνώμη ο πρόεδρος της Οξυάς κι ο δήμαρχος Μουζακίου

Next Article

Κ. Τσιάρας: Το διαλυμένο τοπίο της Παιδείας