Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έναρξη συνεργασίας για την Π.Α.ΔΥ.Θ και την Ενεργειακή Συνεταιριστική Εταιρεία Καρδίτσας ΣΥΝ.ΠΕ.

.

 Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.ΔΥ.Θ στα Τρίκαλα την Δευτέρα 18/6/2018 παρευρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ  ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΥΝ.ΠΕ  και έγινε η παράδοση  των έξη (6) συνεταιριστικών μερίδων επισφραγίζοντας μ΄αυτό τον τρόπο την έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στους δύο φορείς.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΣΕΚ, αφού ευχαρίστησε το ΔΣ της ΠΑΔΥΘ για την αποδοχή της πρόσκλησης μέλους, αναφέρθηκε στις προοπτικές συνεργασίας που ανοίγονται μεταξύ των δυο φορέων, δίνοντας έμφαση στις δυνατότητες που αποκτά η  Ε.Σ.Ε.Κ  με την πρόσφατη τροποποίηση του καταστατικού της και την προσαρμογή του στις διατάξεις του νόμου για τις ενεργειακές κοινότητες.

Από τη πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΔΥΘ και Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου Δημήτριος  τόνισε πως μέλημα του ΔΣ είναι να ακολουθούν  τις προσταγές της τοπικής κοινωνίας να αφουγκράζονται  τον κόσμο και να επικροτούν ανάλογα εγχειρήματα όπως αυτό της ΕΣΕΚ με υψηλό το αίσθημα του συνεργατισμού και του συνεταιρισμού.

Επίσης αναφέρθηκε στις δυνατότητες συνεργασίας της ΕΣΕΚ με τους Δήμους των Νομών Καρδίτσας και Τρικάλων μιάς και τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΔΥΘ είναι όλοι τους Δήμαρχοι των ανωτέρω Νομών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΝΔΥΛΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Οι παράλληλες εκδηλώσεις της 51ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια»

Next Article

IPA Καρδίτσας: Βράβευση αστυνομικού στη Σερβία