Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«Έκτος παίκτης» για τον Α.Σ.Καρδίτσας οι φίλαθλοι που γέμισαν την Κυριακή το κλειστό

«Έκτος παίκτης» για τον Α.Σ.Καρδίτσας οι φίλαθλοι που γέμισαν την Κυριακή το κλειστό

«Ευχαριστώ» στους φιλάθλους

Με όπλο την έδρα του, ο Α.Σ.Καρδίτσας πέτυχε την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στο Στρατώνι, με τελικό σκορ 81-68. Μια νίκη, που φέρνει την ομάδα της Καρδίτσας στην τέταρτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, ισόβαθμη με άλλες τέσσερις ομάδες. Η βελτίωση στην άμυνα στο δεύτερο μέρος και η ώθηση που έδωσε στην ομάδα ο κόσμος που κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο, τα σημαντικότερα στοιχεία του Κυριακάτικου αγώνα.

Για τον αγώνα της Κυριακής, αλλά και για το επόμενο παιχνίδι, ο προπονητής του Α.Σ.Καρδίτσας Κώστας Ρουμελιώτης δήλωσε:

«Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα με πολλές απουσίες από τις προπονήσεις λόγω τραυματισμών. Επίσης, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, έμπειρη στην κατηγορία και με ικανό προπονητή. Στο πρώτο μέρος δεν παρουσιάσαμε τη γνωστή μας αμυντική λειτουργία και δώσαμε πολλούς εύκολους πόντους στον αντίπαλο.  Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να γίνουμε πιο πιεστικοί στην άμυνα και να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς την υποστήριξη του κόσμου. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της Καρδίτσας που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο, η παρουσία και η βοήθειά τους είναι μοναδική. Η προσπάθειά μας γίνεται για την Καρδίτσα και με χαρά βλέπουμε πως αυτή έχει ανταπόκριση στην τοπική κοινωνία.

Θέλω με την ευκαιρία να δώσω συγχαρητήρια στο Βαγγέλη Παπαδόπουλο, που αν και υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Τετάρτης, αγωνίστηκε με δική του πρωτοβουλία και ήταν καθοριστικός. Μπράβο και στους Γιώργο Τριχόπουλο και Κοσμά Πανταζή, που αν και ήταν κι αυτοί τραυματίες κι έχασαν προπονήσεις, έδωσαν κι αυτοί το 100% στον αγώνα και βοήθησαν πολύ.

Στο παιχνίδι της Κυριακής πετύχαμε το στόχο μας. Όμως είναι πλέον ιστορία. Βλέπουμε μπροστά μας στο επόμενο παιχνίδι, στη Θεσσαλονίκη με το Ανατόλια, μια επίσης ποιοτική ομάδα. Θα προετοιμαστούμε για τη νίκη, την οποία ψάχνουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια από το ξεκίνημα.

Το εφετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και πολλές παγίδες, κάθε παιχνίδι είναι ανοικτό σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Είμαστε μια νέα ομάδα χωρίς παράδοση στην κατηγορία, όμως τα παιδιά δουλεύουν πολύ καθημερινά, έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας και θα διεκδικούμε σε κάθε αγώνα τη νίκη».

Ήττα για την Κ21 στα Τρίκαλα

Την ήττα με τελικό σκορ 80-62 γνώρισε στα Τρίκαλα από τον Α.Σ. Άγιος Νέστορας, η ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑΘ. Παρά το γεγονός ότι οι μικροί του Α.Σ.Κ. ήταν πολύ ανταγωνιστικοί στο πρώτο μέρος (α΄ περίοδος 19-19, ημίχρονο 37-32), στην επανάληψη οι έμπειροι παίκτες των γηπεδούχων, εκμεταλλευόμενοι την ανοχή των διαιτητών, πήραν το προβάδισμα στο σκορ, το οποίο διατήρησαν μέχρι το τέλος. Το σημαντικότερο όμως κέρδος, είναι ακόμη 40 αγωνιστικά λεπτά πολύτιμων εμπειριών για τους «μικρούς» του Α.Σ.Κ. που αποκτούν παραστάσεις και δοκιμάζονται απέναντι σε μεγαλύτερους αντιπάλους.




Total
0
Shares
Previous Article

Παρουσίαση του βιβλίου «Ο καλλιτέχνης» του καρδιτσιώτη συγγραφέα Βαγγέλη Ντελή

Next Article

Δήμος Πύλης: Mε απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν τα 16α ΤΣΙΑΒΑΛΙΑΡΕΙΑ