Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ

 

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού αναμένεται από το απόγευμα της Κυριακής (25-03-18) και από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται τοπικά να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς έως θυελλώδεις άνεμους. Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

την Κυριακή (25-03-2018)

Το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και βαθμιαία η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία (κυρίως δυτική και βόρεια) και η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος.

Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας, της δυτικής Στερεάς, της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας και πιθανόν και σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας με υψόμετρο πάνω από 600 με 700 μέτρα.

τη Δευτέρα (26-03-2018)

Μέχρι το πρωί η δυτική και κεντρική Μακεδονία. Κατά διαστήματα το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η Θράκη και πιθανόν η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος.

Μέχρι το βράδυ η ανατολική Μακεδονία. Το βράδυ και μέχρι νωρίς το πρωί της Τρίτης (27-03-18) τα νησιά του ανατολικού και πιθανόν του βορείου Αιγαίου.




Total
0
Shares
Previous Article

Μήνυμα των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας για την 25η Μαρτίου

Next Article

Μήνυμα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου από τον Βουλευτή Καρδίτσας και ΓΓ της ΚΟ της ΝΔ κ. Τσιάρα

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…