Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Απανταχού Κουμπουριανιτών Αργιθέας

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Απανταχού Κουμπουριανιτών Αργιθέας

 

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2019 ο Πολιτιστικός Συλλόγος Απανταχού Κουμπουριανιτών Αργιθέας.

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ ο Συλλογός μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο κέντρο ΑPOLIS (πρώην πισίνα) στο Μουζάκι Καρδίτσας, μέσα σε μιά ζεστή ατμόσφαιρα αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου.

Την βασιλόπιτα ευλόγησαν ο ιερέας κ. Νικόλαος Δήμος, και ο ιερέας κ. Ευάγγελος Χαντούμης. Το φλουρί βρήκε η μικρή Νικολέτα Κίσσα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Κίσσας, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία. Επίσης ευχαρίστησε και τους χορηγούς της εκδήλωσης. To Σούπερ Μάρκετ Αδελφών Τασιού ΟΕ στο Μουζάκι, τους Αδελφούς Θανασιά – Λάζαρου Κωτούλα Οικοδομικές εργασίες στο Μουζάκι.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους η πρώην βουλευτής Καρδίτσας κ. Ασημίνα Σκόνδρα, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός, ο Δήμαρχος Αργιθέας κ. Λάμπρος Τσιβόλας, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αργιθέας κ. Νικόλαος Τουραλιάς, η Αντιδήμαρχος Μουζακίου κ. Τσιούφη -Γκίκα Ευαγγελία, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Μουζακίου Αθανάσιος Μπαλατσός, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Αργιθέας κ. Γεώργιος Παλαμάς, η Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μουζακίου κ. Σοφία Τόλια, η Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αργιθέας κ. Ζαχαρούλα Τόλου – Τουραλιά, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου κ. Ηλίας Κλάρας, ο πρόεδρος των Πολυτέκνων Μουζακίου κ. Αναστάσιος Τόλος, ο εκπρόσωπος τοπικής Κοινότητας Κουμπουριανών κ. Δημήτριος Γραββάνης, η εκπρόσωπος τοπικής Κοινότητας Πετροχωρίου κ. Νίκη Γυφτογιάννη, από το Ράδιο Ζυγό Τρικάλων ο κ. Άγγελος Βλάχος, και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων. Τηλεγραφήμα μας έστειλε με τις ευχές του ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Σπηλιάς Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Μητρόπουλος.

Ευχαριστούμε το κέντρο ΑPOLIS για την εξυπηρέτηση, και όλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας. Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τους φίλους καλή χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη.

Η επόμενη εκδήλωση μας θα είναι ο χορός του Συλλόγου στις 30 Μαρτίου 2019 στο Κέντρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας.




Total
0
Shares
Previous Article

Δήμος Πύλης: Συνάντηση με τη Διοίκηση της ΕΤΕ

Next Article

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων