Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έκοψε την πίτα του ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λαγκαδίου Ανθηρού «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»

Έκοψε την πίτα του ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λαγκαδίου Ανθηρού «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»

 

Το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λαγκαδίου Ανθηρού «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», όπως κάθε χρόνο έκοψε και φέτος την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2019 στο Λαγκάδι Ανθηρού και συγκεκριμένα στην ειδικά διαμορφωμένη, για ανάλογες εκδηλώσεις, αίθουσα στο ξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων. Στην εκδήλωση, εκτός από τους μόνιμους κατοίκους του συνοικισμού παραβρέθηκαν και αρκετοί κάτοικοι από το Ανθηρό αλλά και φίλοι του συλλόγου.

Το Δ.Σ. πρόσφερε φαγητό, που ετοιμάστηκε από τις γυναίκες του συλλόγου Στέλλα Αζακά, Γεωργία Αποστόλου, Στέλλα Σέμπρου, Παναγιώτα Σέμπρου και Παναγιώτα Παπαδήμα και με τη φροντίδα μελών του Συλλόγου, επίσης πρόσφερε ποτό και αναψυκτικά για όλους του παρευρισκόμενους.

Στο σύντομο χαιρετισμό τους τα μέλη του Δ.Σ. αφού καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκαν στην ιδιαίτερη σημασία της εκδήλωσης η οποία πραγματοποιείται ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια. Την πίτα όπως πάντα ευλόγησε ο πατήρ Απόστολος Κλάρας, μαχαλιώτης, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται ενεργά κοντά στο σύλλογο. Το φλουρί φέτος «έπεσε» στο μαχαλιώτη Μερεντίτη Θεοδ. Ιωάννη. Το Δ.Σ. του ευχήθηκε «πάντα τυχερός» και του πρόσφερε συμβολικό δώρο.

Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση δίνει κάθε χρόνο και η παρουσία μικρών παιδιών μελών του Συλλόγου μας που τη χαίρονται ιδιαίτερα.

Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν και τίμησαν με την παρουσία τους: ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Αργιθέας και εκ νέου κατά δήλωσή του υποψήφιος δήμαρχος Χασιώτης Γεώργιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σέμπρος Απόστολος και Καναβός Βασίλης, ο μαχαλιώτης πρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου Ηλίας Κλάρας, ο κατά δήλωσή του υποψήφιος δήμαρχος Αργιθέας Στούμπος Λεωνίδας, ο πρώην δήμαρχος Αργιθέας Καναβός Χρήστος. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε σε όλους τους χωριανούς η παρουσία του πρώην αγροτικού γιατρού στο Ανθηρό κ. Γεωργίου Βατίδη ο οποίος δηλώνει πια φανατικός φίλος της Αργιθέας και όταν βρίσκει ευκαιρία την επισκέπτεται.

Την εκδήλωση, χαιρέτησαν τηλεφωνικά αρκετοί Λαγκαδιώτες και φίλοι από διάφορα μέρη της Ελλάδος αφού ήταν δύσκολο να παραβρεθούν όπως: ο πρόεδρος του συλλόγου Ανθηριωτών Αθήνας Μερεντίτης Νικόλαος, ο πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας Μανώλης Στεργιόπουλος, η πρόεδρος της ΠΟΑΣ Μαυραντζά Νανά, η γραμματέας της ΠΟΑΣ και γραμματέας του Συλλόγου μας μαχαλιώτισσα Γώγου Βάσω καθώς επίσης και ο κατά δήλωσή του υποψήφιος δήμαρχος Αργιθέας Στεργίου Ανδρέας.

Ήταν μια όμορφη βραδιά που τη χάρηκαν όλοι και κυρίως οι μόνιμοι κάτοικοι. Όλοι οι παρευρισκόμενοι μόνιμοι και ετεροδημότες κουβέντιασαν και αντάλλαξαν ευχές για ΚΑΛΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ και ευχήθηκαν του χρόνου πάλι να είμαστε όλοι εδώ.

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΓΚΑΔΙΟΥ ΑΝΘΗΡΟΥ
«ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»

syllogos lagkadiou anthirou 1

syllogos lagkadiou anthirou 2

syllogos lagkadiou anthirou 3

syllogos lagkadiou anthirou 4

syllogos lagkadiou anthirou 5

syllogos lagkadiou anthirou 6




Total
0
Shares
Previous Article
tv

Δήμος Πύλης: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τηλεοπτική κάλυψη

Next Article

Πράσινο Κίνημα: Αναγκαιότητα η εφαρμογή πολιτικών πρόληψης του καρκίνου

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…