Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έκοψε την πίτα του ο Αρχαιολογικός Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ»

Έκοψε την πίτα του ο Αρχαιολογικός Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ»

 

We are sold out ladies and gentlemen!!!

Tί υπέροχο απόγευμα Θεέ μου!!! Λοιπόν… ότι τελικά και να διοργανώσει, όπου και να το διοργανώσει ο Αρχαιολογικός Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» έχει εξασφαλισμένη την επιτυχία.

Η κοπή της καθιερωμένης πίτας του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε στις πέντε και μισή το απόγευμα της Κυριακής στο happy delivery cafe στο Μουζάκι. Ο χώρος κατακλύστηκε κυριολεκτικώς από άντρες, γυναίκες, παιδιά κάθε ηλικίας με διαφορετικά ονειροχρώματα, διαφορετικές σκέψεις, διαφορετική κουλτούρα, αλλά με κοινό παρονομαστή την αμέριστη αγάπη και στήριξη προς το Σύλλογο και την υγιεινή «τρέλα» του σκαμπρόζικου κεφιού.

Την απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση πλαισίωσαν οι τοπικοί παράγοντες του Δήμου, Αντιδήμαρχοι, πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων, Υποφήφιοι Δήμαρχοι, Υποψήφιοι βουλευτές, Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το Δήμαρχο Μουζακίου & πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσό να απευθύνει χαιρετισμό στα μέλη του Συλλόγου και σε όλους τους παρευρισκόμενους τονίζοντας τα οφέλη που αποκομίζει ένας τόπος όταν προβάλει την παραδοσή του, τα ήθη του και τα έθιμά του μέσα από τις δράσεις ενός Πολιτιστικού Συλλόγου γενικότερα.

Το κέφι όπως αντιλαμβάνεστε περίσσευε!!! και η χαρά και το γέλιο ήταν φυσικό επακόλουθο της όλης βραδυάς ….και λέγω βραδυάς διότι η νύχτα πήρε τη σκυτάλη από την εσπέρα και με χορό και ξεφάντωμα τελειώσαμε την όμορφη συνάθροιση!!!

Το φλουρί της βασιλόπιτας  -μιά χειροποίητη τσάντα- το κέρδισε μιά χαριτωμένη νεραϊδούλα που την κρέμασε στον ώμο της και απεχώρησε κατευχαριστημένη στην αγκαλιά της μητρός της με ύφος… δέκα καρδιναλίων… Η χαρά ζωγραφισμένη σε παιδικά προσωπάκια κάνει εμάς τους νοσταλγούς ενήλικες να βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον!

Προσωπικά εγώ απόλαυσα την βραδυά με την ψυχή μου -όντας αρκετή ώρα όρθια- μιάς και οι καρέκλες ίσα και που έφταναν να καλύψουν όλους τους παρευρισκόμενους…όταν ομιλώ γιά sold out κυριολεκτώ…η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη….Αλλά θα ήμουν ψεύτρα ολκής αν έλεγα ότι όλο αυτό δεν το καταχάρηκα..

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Σύλλογο …Ό,τι ο νους τους συλλαμβάνει …το υλοποιούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Δηλώνω οπαδός τους και εύχομαι πάντα επιτυχίες…

Κυρίες μου είσαστε άψογες και του χρόνου με υγεία!!!!

Ιωάννα Κρίκου




Total
0
Shares
Previous Article
kalliorasiraklis

Η Αργιθέα που οφείλουμε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές

Next Article
Σύμπραξη στα Τρίκαλα ενάντια στον αλκοολισμό

Σύμπραξη στα Τρίκαλα ενάντια στον αλκοολισμό