Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έκοψαν την πίτα τους οι αστυνομικοί του ΑΤ Μουζακίου

kopipitasastynomiamouzakiou

 

Την ετήσια κοπή πίτας πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Μουζακίου, στην ταβέρνα “Παλιό Βαρέλι” στους Γόμφους, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019. Την εκδήλωση τίμησαν όλοι οι αστυνομικοί του τμήματος με τις οικογένειές τους αλλά και πολλοί φίλοι, μεταξύ των οποίων και ο υποψήφιος για την περιφέρεια Θεσσαλίας κ. Ακρίβος Αθανάσιος.

Την πίτα ευλόγησαν ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, μέλος της IPA Καρδίτσας και ο πατήρ Νικόλαος Δαλαγιώργος Υπ/λακας του Α.Τ. Μουζακίου. Στη συνέχεια η Διοικητής του τμήματος Αστυνόμος Β’ κα. Κωνσταντίνα Παλάντζα, φανερά συγκινημένη, ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία τους και ευχήθηκε σε όλους μια χρονιά γεμάτη υγεία.

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό με τη συνοδεία της μουσικής ορχήστρας των Μίλτου Κρανιά (τραγούδι και μπουζούκι) και Παναγιώτη Παπακώστα (τραγούδι και κιθάρα).

Να σημειωθεί πως υπήρχαν 2 πίτες, μία για τους αστυνομικούς και ακόμη μία για όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ συνολικά βρέθηκαν έξι (6) φλουριά !!!




Total
0
Shares
Previous Article
BhnmAABNODHcAAAAABJRU5ErkJggg==

Διακήρυξη πρωτοβουλίας πολιτών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Next Article
Vivliopagkosmiathessalon1

Τα πρώτα δέκα χρόνια αγάπης για τη Θεσσαλία ... κυκλοφορούν

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”