Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Γελάνθη

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Γελάνθη

 

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία παρουσία πλήθους κόσμου το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία της Γελάνθης. Σε μια όμορφη γιορτή που διοργάνωσαν τα μέλη του νεοϊδρυθέντος Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου του χωρίου σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα και με την συμμετοχή των μικρών μας φίλων που μας τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα. Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Θεοφάνης Στάθης, ο αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Πούπης, η αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Παρασκευή Ντούρβα και ο Δ.Σ κ. Χρυσόστομος Μητροπάνος. Η κ. Διαμαντοπούλου Ολυμπία δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και με επιστολή της έστειλε τις ευχές της για Χρόνια πολλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους.

Ο Δήμαρχος κ. Στάθης και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γελάνθης κ. Χαντούμης μετρώντας αντίστροφα παρέα με τους μικρούς μας φίλους φωταγώγησαν το Δέντρο και ευχήθηκαν Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους. Η πρόεδρος του πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Γελάνθης «Ο Άγιος Γεώργιος» κ. Ειρήνη Αγγελη ευχηθηκε με την σειρά της Χρόνια πολλά σε όλους και η μαγεία των Χριστουγέννων να μας αγγίξει και να μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση ξεκινώντας από την κ. Διαμαντοπούλου Ολυμπία η οποία με γλυκίσματα που μας πρόσφερε έκανε τον μπουφέ μας πλουσιότερο. Τον κ. Ευάγγελο Λ. Καλαμπόκα για την κατασκευή της φάτνης. Τον κ. Παπαποστόλου Κωνσταντίνο και το Δασαρχείο Μουζακίου για το πανέμορφο δέντρο που στήθηκε στην πλατεία του χωριού μας. Τις γυναίκες του χωριού μας για τα γλυκίσματα του μπουφέ μας και όλους όσους ήταν δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια.

Χρόνια πολλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους!!!!

Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Γελάνθης «Ο Άγιος Γεώργιος»




Total
0
Shares
Previous Article
Ημερίδα διάχυσης ERASMUS+ KA1 (2018-2020) στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Ημερίδα διάχυσης ERASMUS+ KA1 (2018-2020) στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Next Article
Ο ρόλος του Αθλητισμού και της Διατροφής στην παιδική ηλικία

Ο ρόλος του Αθλητισμού και της Διατροφής στην παιδική ηλικία

Related Posts