Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Αγναντερό

dentro agnantero 2

Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών μετέβησαν στην κεντρική πλατεία του Αγναντερού χτες βράδυ αψηφώντας το κρύο, περιμένοντας εναγωνίως το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Κάτι που έγινε φέτος για πρώτη φορά, και με την τεράστια απήχηση που είχε το όλο event προβλέπεται να γίνεται από τούδε και στο εξής κάθε χρόνο ….και καλύτερο!

Φωταγωγήθηκε το έλατο …… και άστραψε ο ουρανός  από τα βεγγαλικά!

Μια πανδαισία χρωμάτων ξεχύθηκαν στο στερέωμα φωτίζοντας τη νύχτα και τις καρδιές των παρευρισκόμενων  στο άναμμα των λαμπιονιών του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Αγναντερό, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου της γέννησης του Θεανθρώπου.

Μουσική,κέφι, και μια άψογη φιλοξενία  από τον Πρόεδρο κ.Νικήτα Παπακώστα τον Μορφωτικό Σύλλογο και το Σύλλογο Γυναικών πρόσθεσαν παιδιάστικη χαρά στο γεγονός που το απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι με την ψυχή τους.Μουσική και πολλές εκπλήξεις προσέδωσαν στη βραδιά ….πινελιές μαγείας!

Στην αθρόα συνάθροιση παρέστησαν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και ευχές από καρδιάς  λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ανάψαμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Αγναντερό!
Όταν συνεργαζόμαστε όλοι,το αποτέλεσμα είναι θεαματικό!
Καλές γιορτές!Το 2020 αναμένεται με διάχυτη αισιοδοξία»….

Με την παρουσία τους τίμησαν τη βραδιά Ο Αντ/ρχης Κώστας Νούσιος η Υπεύθυνη Πολιστικών της Περιφέρειας κ.Μαρία Τσουρή Καραμπινά, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Κουτσογιάννης , Γιώργος Κανιούρας , Σωκράτης Κωτίνας , ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ Γεώργιος Γέρμανος η πρόεδρος Νομικού Προσώπου κ, Αθλητισμού κ. Ελένη Ρούσσα οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λίνα Αγγελάκη ,Γιώργος Φούντας ο Γεν. Δ/ντης ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ Δημήτρης Φραγκόπουλος. Η κ.Καραντάνα Βασιλική η πρόεδρος και το Δ.Σ. Γονέων κ Κηδεμόνων Αγναντερού που πρόσφεραν “βασική” βοήθεια (φαγητά, face painting, Άγιο Βασίλη κ προσωπική εργασία). Πρόεδροι και μέλη Τοπικών Κοινοτήτων.

Συμμετείχε η Φιλαρμονική του Δήμου Μουζακίου με επικεφαλής την καταπληκτική δασκάλα Κων/να Τότσκα και το ΚΔΑΠ Αγναντερού.

Μια πραγματικά απόλυτα επιτυχημένη εορταστική βραδιά με την αισιοδοξία το κέφι τη χαρά και τα χαμόγελα να περισσεύουν…

Καλές γιορτές σε όλους!

Ιωάννα Κρίκου

 

dentro agnantero 11
dentro agnantero 10
dentro agnantero 9
dentro agnantero 4
dentro agnantero 5
dentro agnantero 6
dentro agnantero 7
dentro agnantero 8
dentro agnantero 3
dentro agnantero 1



Total
0
Shares
Previous Article
menegaki1

Η Μενεγάκη «αποθέωσε» την πρωτοβουλία του δημάρχου Καρδίτσας

Next Article
dimarxoi penthos

13/12/1999:Η μέρα που ο νομός Καρδίτσας βυθίστηκε στο πένθος

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…