Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Άγνωστοι δηλητηρίασαν τα σκυλιά-φύλακες σε κτηνοτροφική μονάδα στο Μαυρομμάτι

Άγνωστοι χθες το βράδυ, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 προς τα ξημερώματα της Πέμπτης, πλησίασαν την κτηνοτροφική μονάδα Αντωνίου στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας και δηλητηρίασαν τα σκυλιά-φύλακες.

Τα δύο αδέρφια, Αντωνίου Γεώργιος και Αντωνίου Βασίλειος, βρήκαν νεκρό τον ένα σκύλο τους και ακόμα έναν να χαροπαλεύει μέσα στο ίδιο τους το κτήμα.

«Μεγαλώνουμε σκυλιά για να μας τα δηλητηριάζουν, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που στο παρελθόν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο.

Πλέον οι φόβοι στρέφονται σε κάποια κλοπή όπως άλλωστε γινόταν κάθε φορά που δηλητηρίαζαν τους σκύλους μας, ή αλλιώς τους φυλακές μας. Βλέποντας τις κοντινές φωτογραφίες της περίφραξης θα καταλάβουμε για το «κόψε-ράψε» που γινόταν μετά από κάθε φόλα που δέχονταν τα σκυλιά μας με συνέπεια κλοπές σε ζώντα ζώα, ζωοτροφές, εργαλεία και αγροτικά μηχανήματα-εξαρτήματα άρδευσης.

Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε πως αυτό θα είναι το τελευταίο κρούσμα στην κτηνοτροφική μας μονάδα και ταυτόχρονα ευχόμαστε αυτά τα κτήνη να συλληφθούν και να τιμωρηθούν σύμφωνα με τα νομικά πλαίσια.»

fola mavrommati 4 fola mavrommati 5

diariksi mavrommati 3 diariksi mavrommati 6

diariksi mavrommati 5 diariksi mavrommati 4




Total
0
Shares
Previous Article

Ετήσιο μνημόσυνο Σοφίας Δεληγιάννη

Next Article

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών ο Σωτήρης Γούλας