Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στον Μητροπολίτη κ. Τιμόθεο, ο Νίκος Ευθυμιάδης

efthimiadis mitropolitis

 

–Επισκέψεις στον Αστυνομικό Διευθυντή, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής και το Νοσοκομείο Καρδίτσας

Την ευλογία του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κκ Τιμόθεου έλαβε χθές ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας  του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Ευθυμιάδης, ο οποίος επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο στο γραφείο του.
Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε  σε εγκάρδιο κλίμα, ο κ. Ευθυμιάδης ενημερώθηκε για τα τρέχοντα, θέματα και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τις άοκνες προσπάθειες του και το πλούσιο κοινωνικό έργο του στη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος για το ποίμνιό του. Τέλος, ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε στον υποψήφιο Βουλευτή καλή επιτυχία στον αγώνα του και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το άμεσο μέλλον.

Επίσης, ο κ. Ευθυμιάδης επισκέφτηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας κ. Γ. Κατέρη. Στη συζήτηση των δύο ανδρών, ο κ. Ευθυμιάδης ανέπτυξε πόσο σημαντικό είναι να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους Έλληνες πολίτες.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ο κ Ευθυμιάδης επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει στο πρόσωπο του Διοικητή, Πύραρχου κ. Σ. Κορέλα, όλους τους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς, τους εποχιακούς αλλά και τους εθελοντές Πυροσβέστες για τις υπηρεσίες τους. Παράλληλα, ενημερώθηκε για τις ελλείψεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε υλικοτεχνική υποδομή και απέδωσε εύσημα σε όλους όσοι, με πενιχρά μέσα, έχουν ταχθεί να προστατεύσουν τον φυσικό πλούτο της περιοχή και τις περιουσίες των Καρδιτσιωτών.

efthimiadis astynomia

efthimiadis pirosvestiki

 




Total
0
Shares
Previous Article
Γ. Κωτσός: Στυλοβάτες της οικονομίας μας αγρότες και έμποροι

Γ. Κωτσός: Στυλοβάτες της οικονομίας μας αγρότες και έμποροι

Next Article
katsavria xrisoula vouleftis 2019

Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου: Γιατί να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ;

Related Posts