ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Τ.Κ. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ «ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ  

«ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Πολίτες του Μαυρομματίου, συντοπίτισσες και συντοπίτες αυτού του όμορφου, ιστορικού και ευλογημένου τόπου.

Δημιουργήσαμε μια ομάδα με δραστήρια και ικανά άτομα με αίσθημα ευθύνης, έχοντας γνώση των αναγκών και των προβλημάτων της τοπικής μας κοινότητας.

Ξεκινούμε από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει από το να βάζουμε ψηλότερα αυτό που μας ενώνει και αυτό δεν είναι άλλο από το χωριό μας, το όμορφο Μαυρομμάτι, η γενέτειρα του ήρωά μας, του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.

Παλεύουμε για μία προοδευτική Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πιστεύουμε και πρεσβεύουμε ως βασική μας αρχή, την ελεύθερη έκφραση απόψεων, επενδύοντας στη λογική της συνεργασίας όλων και την ανταλλαγή  απόψεων για το κοινό όφελος, την πρόοδο και την προοπτική της τοπικής μας κοινότητας.

Καλούμε όλους τους πολίτες του Μαυρομματίου να συμμετέχουν ενεργά στην λήψη αποφάσεων και που θα προσδιορίζουν οι ίδιοι την κατεύθυνσή της.

Στοχεύουμε σε μια ισχυρή τοπική κοινότητα.

Για την ανάπτυξη της κοινότητάς μας και των υποδομών της θα βασιστούμε στην ορθή διαχείριση των οικονομικών καθώς και στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του τόπου μας, τάσσοντας τον συνδυασμό μας «ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» υπέρ της βιώσιμης ανάπτυξης και της τοπικής οικονομικής άνθησης, την ποιότητα ζωής με όραμα, στόχους, σχεδιασμό, σεβασμό στο περιβάλλον, με ήθος και αξιοπρέπεια.

Θα παλέψουμε με στοχευόμενες δράσεις, για να ζωντανέψουμε το χωριό μας, αναδεικνύοντας την πολιτιστική, θρησκευτική κληρονομιά, τον τουρισμό τον αθλητισμό. Εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους με νέες ιδέες. Στηρίζουμε τους νέους ανθρώπους, βοηθώντας τους σε κάθε επαγγελματικό βήμα.

Θα υπερασπιστούμε τις αρχές της δημόσιας διοίκησης με διαφάνεια και αξιοκρατία, εφαρμόζοντας τακτικές συνεργασιών με όλα τα θεσμοθετημένα όργανα του Δήμου μας.

Απευθυνόμαστε σε όλες και όλους εσάς, ζητώντας  την εμπιστοσύνη σας  και την στήριξή σας στην προσπάθειά μας αυτή. Η δύναμη και η επιτυχία, για ένα ισχυρό Μαυρομμάτι είναι στα χέρια σας.

Με εκτίμηση

Οι Yπoψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας Μαυρομματίου κατ’ αλφαβητική σειρά

 1. ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ TOY KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  (Συζ. ΚΩΦΟΥ Κυριάκου)
 2. ΓΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
 3. ΔΟΥΜΑΝΑΣ ΝΕΣΤΩΡ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
 4. ΚΟΥΤΣΙΜΠΕΛΗ ΠΑΤΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 5. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 6. ΠΑΠΑΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
 7. ΠΑΠΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΜΩΝ
 8. ΣΔΡΑΚΑΣ ΒΗΣΣΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟY

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

 1. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ KAΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΜΑΣ
 2. ΤΟΝΩΣΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ
 3. ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ
 4. ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
 5. ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ  ΕΘΙΜΩΝ
 6. ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ

MouzakiNews.gr/Copyright 2019