Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση WordPress Greek Community στη Λάρισα

Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress ανανεώνει το μηνιαίο ραντεβού, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, λίγο πριν τα Χριστούγεννα στον πρώτο όροφο του Μύλου του Παπά, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και του WordPress Foundation.

Μια που έρχονται μέρες αγάπης, θα θέλαμε να σας συστήσουμε τους «Άλλους»!

Μπορεί να ακούγεται τρομακτικό ή ιντριγκαδόρικο αλλά αυτό δε θα είναι ένα απλό WordPress meetup και δε θα είναι αφιερωμένο μόνο στο αγαπημένο μας WordPress.

Πριν κλείσει, λοιπόν, η φετινή επιτυχημένη χρονιά για την Ελληνική Κοινότητα του WordPress, θέλαμε να φιλοξενήσουμε στις συναντήσεις μας εκτός του WordPress, και άλλα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου Ανοιχτού Λογισμικού.

Έτσι θα βρίσκονται κοντά μας κι έχουμε την τιμή και την απεριόριστη χαρά, να μας μιλήσουν στο επόμενο WordPress Meetup Larissas, οι:

  • Γρηγόρης Νέτσας, μέλος της Backdrop Project Management Committee να μας μιλήσει για το Backdrop CMS (Drupalάδες για κοπιάστε).
  • Ράνια Μάρου, Back-End Developer και μέλος του Ελληνικού TYPO3 User Group, η οποία θα μας μιλήσει για το Typo3, και
  • Γιάννη Ντούσιο, ο οποίος θα μας μιλήσει για το Joomla.

Σας περιμένουμε με γιορτινή διάθεση για να trollaroume για το ποιο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου, είναι το καλύτερο !

Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους, στην προκειμένη περίπτωση στην διεύθυνση https://www.meetup.com/Larissa-WordPress-Meetup/events/236223452/ (δεξιά στήλη, Join and RSVP. Η σύνδεση είναι εφικτή και με τα στοιχεία εισόδου σας στο Facebook, αν δεν θέλετε να φτιάξετε έναν καινούριο λογαριασμό).

Τέλος μπορείτε να μας βοηθήσετε να επιλέξουμε τα θέματα για τις επόμενες φορές που θα συναντηθούμε, καθώς επίσης και τη διεξαγωγή των επόμενων συναντήσεών μας, συμπληρώνοντας το παρακάτω ερωτηματολόγιο

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqLHSfycnKYUoOXGpELZxfcNIj4qe8jBbaVOoY-vLUtpTaRg/viewform




Total
0
Shares
Previous Article

1200 γεύματα καθημερινά θα παρέχονται σε μαθητές 18 σχολείων του Δ. Τρικκαίων δωρεάν

Next Article

Στο 4ο Συνέδριο Ψηφιακής Κυβέρνησης ο Δημήτρης Παπαστεργίου