Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου ο χορός του Λαογραφικού, Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς

     Για τη χειμερινή εκδήλωση χορού προετοιμάζεται ο Λαογραφικός Αρχαιολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς.

     Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ» (2ο χιλ. Μουζακίου – Μαυροματίου) και, όπως κάθε φορά, θα έχει παραδοσιακό χαρακτήρα. Τη διασκέδαση των Οξυωτών αυτή τη φορά θα αναλάβει ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής, με τον Νίκο Τζουκόπουλο στο κλαρίνο, το Στέλιο Ευαγγελάκη και την Αναστασία Χειλά στο τραγούδι, το Γιάννη Σούλτη στο βιολί αλλά και άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες, που θα τους πλαισιώνουν.

     Τιμή κάρτας εισόδου δώδεκα (12) ευρώ, στην οποία συμπεριλαμβάνεται φαγητό (χωρίς ποτό). Για τα παιδιά η είσοδος θα επιτρέπεται δωρεάν χωρίς φαγητό και με κάρτα εισόδου επτά (7) ευρώ, αν επιθυμούν φαγητό.

     Στην εκδήλωση, που θα ξεκινήσει στις 09 : 00 το βράδυ, θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, ενώ θα διεξαχθεί και λαχειοφόρος με πολλά και αξιόλογα δώρα.




Total
0
Shares
Previous Article

Κινηματογράφος Καρδίτσας: "Πενήντα αποχρώσεις του μαύρου" & "Η Τζέϊν πήρε το όπλο της"

Next Article

Δεκατρείς συλλήψεις σε αστυνομικούς ελέγχους στη Θεσσαλία

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…