Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το διάσημο έργο «Καρυοθραύστης» παρουσίασαν στο Κινηματοθέατρο Καρδίτσας

Η Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη και η Καλλιτεχνική Ομάδα Δρυάδες εν Πλω

Ονειρικές παραμυθένιες σκηνές παρουσίασαν η Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη και η Καλλιτεχνική Ομάδα Δρυάδες εν Πλω στο Κινηματοθέατρο Καρδίτσας με το διάσημο έργο «Καρυοθραύστης», την Κυριακή 19 Μαρτίου. Συμπληρώνοντας 30 χρόνια λειτουργίας και παρουσίας στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Καρδίτσας η Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη χάρισε στο κοινό της πόλης μας μια συγκλονιστική εμπειρία με ένα έργο που παίζεται σε μεγάλες σκηνές παγκοσμίως. Μικρές και μεγάλες χορεύτριες και χορευτές ζωντάνεψαν στη σκηνή, που αποδείχθηκε μικρή, το μαγευτικό παραμύθι υπό τη μουσική του Πιότρ Ιλίτς Τσαϊκόφσκι και εντυπωσίασαν το ασφυκτικά γεμάτο Κινηματοθέατρο.

85 μαθητές και μαθήτριες από τη Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη και την ομάδα Δρυάδες εν Πλώ καθήλωσαν το κοινό με τη χάρη τους, την τεχνική τους, την ερμηνεία τους τα εντυπωσιακά κοστούμια και τις θαυμάσιες χορογραφίες της Μαρίας Καραπαναγιώτη και της Ιωάννας Μαυρογιώργη με διδασκαλία Μαρίας Καραπαναγιώτη και Εφης Καρανάσιου

Η Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη και οι Δρυάδες εν Πλω ευχαριστούν από καρδιάς τους γονείς και τους χορευτές μας για την αμέριστη συμπαράσταση και την ευγενική συνεργασία. Επίσης, ευχαριστούν το υπέροχο κοινό που με το θερμό χειροκρότημα και την ενεργή του συμμετοχή απόλαυσε την παράσταση και θα παραμείνουν ένα σχολείο με άρτιες μεθόδους διδασκαλίας της τέχνης του χορού ώστε να συνεχίζουν να παράγουν ικανούς χορευτές και δασκάλους που προάγουν τον πολιτισμό της πόλης μας με το ήθος τους και τις άρτια τεχνικά ποιοτικές χορευτικές παραγωγές!!!


Για την Καλλιτεχνική Ομάδα Δρυάδες εν πλω

Η Πρόεδρος

Μαρία Καραπαναγιώτη


[supsystic-gallery id=1 position=center]



Total
0
Shares
Previous Article

Τόλιας, Κρούπης, Κουφογάζος και Μιχαλόπουλος στην Πλάκα των Αγράφων

Next Article

Η επέμβαση της Παναγίας Βασίλισσας σε εξέταση εμβρύου για το σύνδρομο Down