Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθησαν 4 άτομα στη Θεσσαλία με πιστόλια κρότου

Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί στη Θεσσαλία, κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί όπλων

Κατασχέθηκαν τέσσερα πιστόλια κρότου, δύο εξαρτήματα εκτόξευσης φωτοβολίδων και (28) φυσίγγια κρότου

Στο πλαίσιο συστηματικών ερευνών και στοχευμένων ελέγχων για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, συνελήφθησαν χθες (26-09-2016) στην περιοχή Θεσσαλίας, από αστυνομικούς των Υπηρεσιών Ασφάλειας Λάρισας και Τρικάλων, τέσσερις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις των νόμων περί όπλων.

Αναλυτικότερα, στο νομό Λάρισας συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας και συγκεκριμένα:

  • χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και (12) φυσίγγια κρότου.
  • χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και ένα μεταλλικό εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων.
  • χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου, (6) φυσίγγια κρότου και ένα μεταλλικό εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων.

Στο νομό Τρικάλων συνελήφθη χθες το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 63χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και (10) φυσίγγια κρότου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελίες.




Total
0
Shares
Previous Article

Βράντζα Παναγιώτα: Ιστορική ευθύνη το άνοιγμα στην κοινωνία

Next Article

ΕΝΠΕ: Να δεσμευθεί η κυβέρνηση ότι αποσύρει οριστικά την πρόταση για διορισμό «Διοικητικών Γραμματέων» στις Περιφέρειες