Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο WFA Mentorship 2016, o Βασίλης Βούζας

Στο Άμστερνταμ θα ταξιδέψει ο προπονητής της ομάδας Νέων Κ20 του Ολυμπιακού

Στο Άμστερνταμ θα ταξιδέψει στο διάστημα 1-5 Ιουνίου ο προπονητής της ομάδας Νέων Κ20 του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκοσμίου Συνεδρίου “Periodisation Mentorship 2016” που διοργανώνει η WFA (World Football Academy).

To Συνέδριο που ξεκίνησε το 2009 σε συνεργασία με Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Ολλανδίας έχει διεξαχθεί μεταξύ άλλων στις ΗΠΑ, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην Αυστραλία, στην Ιαπωνία και τη Νότια Αφρική και απευθύνεται κυρίως σε προπονητές ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής της Κ20 του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας, ο οποίος κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League και το 2015 και το 2016, θα συμμετάσχει στο Συνέδριο για να επιμορφωθεί πάνω σε θέματα τακτικής, εκγύμνασης αλλά και να ενημερωθεί από κορυφαίους προπονητές για τις τάσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Στο Συνέδριο έχουν διδάξει όλα αυτά τα χρόνια ο Louis van Gaal, o Dick Advocaat και ο Guus Hiddink και συμμετέχουν προπονητές απ’ όλο τον πλανήτη.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού φροντίζει για την συνεχή επιμόρφωση των στελεχών της και ειδικά των προπονητών της, οι οποίοι ανεβαίνουν συνεχώς βαθμίδες στα διπλώματα της UEFA, ενώ συμμετέχουν σε σπουδαία συνέδρια όπως εκείνο της Aspire Academy όπου είχε προσκληθεί ο Ολυμπιακός την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

πηγή: football-academies.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Η ομάδα μπάσκετ της ΙΡΑ Καρδίτσας στο 13ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Σωμάτων Ασφαλείας

Next Article

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΝΟΔΕ στην Ιερά Μητρόπολη Καρδίτσας