Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πέντε συλλήψεις και μία εξιχνίαση κλοπής το 24ωρο που μας πέρασε

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη σήμερα (19-08-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ραψάνης, ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Σερβίας – Μαυροβουνίου, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης επτά μηνών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη, χθες (18-08-2016) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής, με ποινή κάθειρξης έξι ετών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη σήμερα (19-08-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με αφορολόγητο κατεργασμένο καπνό, συνολικού βάρους (200) γραμμαρίων. Η κατασχεθείσα ποσότητα καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Βόλου για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Εξιχνίαση κλοπής – Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τεσσάρων ατόμων για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και  της αποδοχής -διάθεσης προϊόντων εγκλήματος
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών, υπηκόων Ουκρανίας και Αλβανίας, ηλικίας 29 και 22 ετών αντίστοιχα, ενός 24χρονου ημεδαπού, καθώς και σε βάρος ενός ακόμη ατόμου αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής -διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από (07-07-2016) έως (11-07-2016) στο Βόλο, οι δύο αλλοδαποί διέρρηξαν γραφείο οργανισμού και αφαίρεσαν από το εσωτερικό μία τηλεόραση και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ στη συνέχεια παρέδωσαν τα κλοπιμαία έναντι αντιτίμου στους άλλους δύο δράστες. Η τηλεόραση βρέθηκε στην κατοχή του ημεδαπού και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης
Συνελήφθη σήμερα (19-08-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη, χθες (18-08-2016) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με αφορολόγητο καπνό, βάρους (500) γραμμαρίων. Η κατασχεθείσα ποσότητα καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθη 58χρονος κατηγορούμενος για καλλιέργεια κάνναβης

Next Article

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Καρδίτσας