Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πάμε μπροστά, Η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ για να ενώσει και όχι να διχάσει

ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΠ. ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΥ
Ο Σπύρος Ταλιαδούρος, υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. εν όψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου προέβη στην πιο κάτω δήλωση:

«Το δίλημμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου είναι ποιος μπορεί να πάει τη χώρα μπροστά. Ποιος μπορεί να διασφαλίσει πολιτική σταθερότητα. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη και στο ευρώ, πράγμα που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάκαμψη της οικονομίας, τη διασφάλιση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων ανάπτυξης, των ευρωπαϊκών κοινοτικών επιδοτήσεων στον αγροτικό τομέα, για την πολιτική σταθερότητα της Ελλάδας. Ποιος μπορεί να διασφαλίσει επενδύσεις και να προωθήσει τις απαραίτητες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στην οικονομία και στη δημιουργία ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού κοινωνικού κράτους. Το κοινωνικό κράτος είναι προτεραιότητα μας. Απαιτεί πόρους, στόχευση και καλό σχεδιασμό.
Η ΝΔ είναι η πολιτική δύναμη που μπορεί να πετύχει τους πιο πάνω στόχους.

Στις δύσκολες ώρες που περνά η Πατρίδα μας, δεν έχουμε περιθώρια αυτοαπομόνωσης. Χρειάζεται μεγάλη εθνική προσπάθεια. Η Νέα Δημοκρατία λειτουργεί ως μεγάλο και υπεύθυνο κόμμα. Λέμε ναι στη συνεργασία και όχι στο διχασμό. Λέμε ναι στη γνώση και όχι στον ερασιτεχνισμό. Λέμε ναι στην εμπειρία και όχι στον πειραματισμό.

Η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ: Για να ενώσει και όχι για να διχάσει. Για να προσθέσει και όχι για να αφαιρέσει. Για να χτίσει και όχι για να χαλάσει. Η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει, μόνο με σίγουρα και στέρεα βήματα. Και τα βήματα μπορούμε να τα πετύχουμε όλοι μαζί. Τώρα είναι η ώρα να πάμε ξανά την Ελλάδα, μπροστά.

Γι’ αυτό ξεκινάμε μια νέα πορεία. Για την Ελλάδα της Ευρώπης. Για την Ελλάδα της δημιουργίας, την Ελλάδα της ανάπτυξης, την Ελλάδα της δικαιοσύνης και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να το πετύχει γιατί είναι δύναμη σταθερότητας, εμπιστοσύνης και ευθύνης.»




Total
0
Shares
Previous Article

Ξεκίνησε το έργο της λιθόστρωσης του κεντρικού δρόμου Φαναρίου

Next Article

Διακήρυξη δημοπρασίας για την εκποίηση ξυλείας του δάσους της Τ.Κ. Οξυάς