Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νικητής ο Γ.Σ. Γόμφων στο ντέρμπι με την ΑΕΤ

Εύκολο απόγευμα είχε ο Γ.Σ. Γόμφων στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΤ σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου, σε ένα ντέρμπι που μετέτρεψε σε περίπατο.

Οι παίχτες του Απόστολου Βασιλειάδη μπήκαν εξ’ αρχής δυναμικά στο παιχνίδι, επέβαλαν τον ρυθμό τους, παίρνοντας από το 1ο κιόλας 10λεπτο κεφάλι στο σκορ με άνετη διαφορά, η οποία με την εξέλιξη του παιχνιδιού διευρύνθηκε φτάνοντας στο εκπληκτικό τελικό 81-49.

Οι Γομφαίοι εμφανίστηκαν αρκετά ορεξάτοι και συντονισμένοι, με σφιχτή άμυνα και γρήγορους αιφνιδιασμούς και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των παιχτών της ΑΕΤ δεν άφησαν περιθώρια ανάκαμψης στους αντιπάλους τους. Με την διαφορά όλο και να μεγαλώνει, δόθηκε η ευκαιρία στον Απόστολο Βασιλειάδη να δώσει χρόνο συμμετοχής, από το τρίτο κιόλας 10λεπτο, σε παίχτες του εφηβικού τμήματος της ομάδας οι οποίοι ανταπεξήλθαν ικανοποιητικά στο ρόλο τους.

Με αναπτερωμένο το ηθικό, η ομάδα των Γόμφων και μοναδική εκπρόσωπος στα μπασκετικά δρώμενα του Δήμου Πύλης, από σήμερα κιόλας βάζει πλώρη για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι – ντέρμπι με την δεύτερη στην βαθμολογία Φαλώρια, ευελπιστώντας σε μία, παρόμοια με τη σημερινή, καλή εμφάνιση με στόχο τη νίκη που θα την οδηγήσει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας, από την τρίτη που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, ύστερα και από την σημερινή της νίκη.

Το σημερινό παιχνίδι παρακολούθησε από τον πάγκο ως βοηθός προπονητή και η Κατερίνα Μερτσιώτη, προπονήτρια στην ομάδα των κοριτσιών της Ακαδημίας των Γόμφων.

Τα δεκάλεπτα: 22-9, 42-25, 69-33, 81-49

gomfoi mpasket

gomfoi mpasket 1

gomfoi mpasket 3




Total
0
Shares
Previous Article

Τρίκαλα BC Aries - Αρης 78-62 - Συνέντευξη Τύπου

Next Article

Ακολουθίες στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στους Αγίους Αναργύρους Κρανιάς Μουζακίου