Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μουζάκια 2017 – 2η Μέρα εκδηλώσεων με χορευτικά Συλλόγων (φωτο-video)

Ένα υπέροχο μουσικοχορευτικό ταξίδι είχε τη δυνατότητα να απολαύσει το κοινό κατά τη δεύτερη μέρα από τα “Μουζάκια”, το βράδυ της Πέμπτης 17 Αυγούστου!

Πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκαν επί σκηνής το τμήμα ενηλίκων, τα παιδικά και εφηβικά τμήματα του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου “ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ”. Επίσης, φιλοξενήσαμε δύο συλλόγους του νομού μας, το “Θεσσαλικό Χοροστάσι” και τον Λαογραφικό Σύλλογο Μαγούλας. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι χοροδιδάσκαλοι και οι χορευτές των συλλόγων, που μας ταξίδεψαν μέσα από μελωδίες και χορούς από όλη την Ελλάδα!!

Επιπλέον, η βραδιά συμπληρώθηκε με τοπικά εδέσματα, που τα επιμελήθηκαν οι κυρίες του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Μουζακίου, του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου “ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ” και του Λαογραφικού Συλλόγου Μαγούλας!!! Στο μπουφέ υπήρχε και παραδοσιακή φέτα, προσφορά του Τυροκομείου “Κίσσας”!!!

Στις υπόλοιπες μέρες από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του τόπου μας, τα “Μουζάκια”, θα ακολουθήσουν τη Κυριακή 20 Αυγούστου πάρτυ Νεολαίας στον κεντρικό πεζόδρομο του Μουζακίου και θα ρίξουν αυλαία με δημοτική βραδιά και γλέντι τη Δευτέρα 21 Αυγούστου, με τους Βασίλη Κωσταρέλο, Στέλιο Ευαγγελάκη, Γλυκερία Κωστούλα, Σταύρο Τσάκαλο !!!

Μουζάκια 2017 – 2η Μέρα εκδηλώσεων

[supsystic-gallery id=76 position=center] [supsystic-gallery id=77 position=center]



Total
0
Shares
Previous Article

Απόψε το PARTY Νεολαίας στο Μουζάκι

Next Article

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Related Posts