Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με το Στέργιο Δόγρανλη ενισχύεται ο Α.Σ.Καρδίτσας

Μια ακόμη κίνηση για το παρόν και το μέλλον της ομάδας

O Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ένταξη του Στέργιου Δόγρανλη στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Ο 20χρονος ύψους 1.96 μ. φόργουορντ, πέρυσι αγωνιζόταν στην Προοδευτική και έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό της ομάδας, όντας προσωπική επιλογή του κόουτς Κώστα Ρουμελιώτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Ο ταλαντούχος αθλητής έχει μια αξιοσημείωτη πορεία στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ, συμμετείχε σε προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου στον Α.Σ.Κ. και θα ενισχύσει την ομάδα στο προσεχές πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η διοίκηση καλωσορίζει τον Στέργιο Δόγρανλη στην οικογένεια του Α.Σ.Κ. και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Η μεταγραφή του Στέργιου Δόγρανλη έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά κινήσεων που στόχο έχουν το παρόν, αλλά και το μέλλον της ομάδας. Επιδίωξη του τεχνικού τιμ, είναι να δοθεί η δυνατότητα σε νέους και ταλαντούχους αθλητές να ενταχθούν στο ολοκληρωμένο προπονητικό πρόγραμμα του Α.Σ.Κ. και μέσω της καθημερινής προσπάθειας να αναδειχθούν, έχοντας ταυτόχρονα ενεργό ρόλο στην ανδρική ομάδα που θα αγωνιστεί στη Β’ Εθνική.

ASK_Dogranlis




Total
0
Shares
Previous Article

Πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων

Next Article

Tο 8ο Συνέδριο - Αντάμωμα Θεσσαλών