Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα του Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Μήνυμα του Βουλευτή Καρδίτσας και Γενικού Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ κ. Κώστα Τσιάρα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Κληρονόμοι της μακράς ιστορίας Αγώνων του Γένους μας για την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, οι απανταχού Έλληνες τιμούμε σήμερα την διπλή γιορτή του Έθνους: την επέτειο της Παλιγγενεσίας και την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Ενωμένοι, γιορτάζουμε μαζί τις μεγάλες στιγμές του Έθνους μας. Και αποδίδουμε φόρο τιμής σε εκείνους που πίστεψαν, πάλεψαν και θυσιάστηκαν για την Ελευθερία της πατρίδας μας. Φόρο τιμής σε εκείνους που πίστεψαν στους κοινούς αγώνες και τα οράματα για το μέλλον.

Ιδιαίτερα στην σημερινή δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα,  η πατρίδα μας μπορεί να πορευτεί με στιβαρότητα και ασφάλεια στην πολυτάραχη παγκόσμια κοινότητα με προσήλωση στις σταθερές αρχές που μας κληροδότησε ο Ελληνισμός και με την πίστη που μας οπλίζει η μοναδική Αλήθεια της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Με σεβασμό και περισυλλογή, ας αντλήσουμε τα διδάγματα της νεότερης Ιστορίας μας για να αντιμετωπίσουμε τις σύγχρονες προκλήσεις. Και ας επιδείξουμε στην πράξη την αναγκαία συλλογική βούληση να υπερβούμε όσα κρατούν την Ελλάδα καθηλωμένη, μετατρέποντας τις κρίσεις σε εθνικές ευκαιρίες.

Γιατί οι Έλληνες, με όραμα και με ρεαλιστικό σχέδιο, ενωμένοι και με αποφασιστικότητα, μπορούμε να κατακτήσουμε ξανά τον μέλλον του τόπου μας στην Ευρώπη και τον κόσμο.




Total
0
Shares
Previous Article

Μήνυμα της Ασημίνας Σκόνδρα για την 25η Μαρτίου

Next Article

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Μουζάκι (φωτο-video)