Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη και πέρασμα από το Δημαρχείο Πύλης έκανε ο Πρόεδρος της Ν. Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης

Επίσκεψη και πέρασμα από το Δημαρχείο Πύλης έκανε ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με την ευκαιρία της συμμετοχής του στο 37ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων.

Τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Πύλης, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πύλης, η Τοπική Οργάνωση Πύλης και η ΝΟΔΕ Τρικάλων.

Βουλευτές και υποψήφιοι Βουλευτές, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός,  ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης και πλήθος κόσμου.

Στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου έγινε το καλωσόρισμα του Δημάρχου, έγινε η παρουσίαση του Δήμου, οι ανάγκες του. Τονίστηκε η λειτουργία του Φράγματος Μεσοχώρας, η ανάπτυξη του πρωτογενούς Τομέα, η τόνωση των ΟΤΑ κ.λ.π..

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύλης για την ζεστή φιλοξενία, εξέφρασε την χαρά του για την ομορφιές του Δήμου Πύλης, υποσχέθηκε για σημαντικές αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με ισχυρούς Δημάρχους και Δημοτικά Συμβούλια, με ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, με πρώτη προτεραιότητα την δημιουργία θέσεων εργασίας και το σταμάτημα της αφαίμαξης δυναμικού Ελλήνων στο εξωτερικό.

kyriakos mitsotakis pyli 1

kyriakos mitsotakis pyli 2

kyriakos mitsotakis pyli 3

kyriakos mitsotakis pyli 4




Total
0
Shares
Previous Article

Προσκύνημα στους Αγίους Αναργύρους Κρανιάς Μουζακίου

Next Article

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 37ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων