Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδκημάτων και συμβάντων της αστυνομίας στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 24.05.2017 έως 08.00 ώρα της 25.05.2017 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος Συνελήφθη, χθες (24-05-2017) το πρωί στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να  έχει παρέμβει στον μετρητή ηλεκτρικού ρεύματος της οικίας του, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται η ηλεκτρική ενέργεια, που καταναλώνεται.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη, χθες (24-05-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, την οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες (24-05-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ είδη τροφίμων.
Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθησαν, χθες (24-05-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 21, 18 και 17 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

———————— ———————————————————————
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για κλοπή οχημάτων Σε συνέχεια του χθεσινού Ενημερωτικού Δελτίου, σχετικά με σύλληψη ημεδαπού στην Καρδίτσα για κλοπή Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου από την πόλη των Τρικάλων, ανακοινώνεται ότι από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από (05-04-2017) έως (13-05-2017) στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, ο 50χρονος αφαίρεσε ακόμη τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα, δύο φορτηγά και ένα επιβατικό, από τα οποία βρέθηκε ένα φορτηγό. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

——————– —————————————————————–




Total
0
Shares
Previous Article

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ: Γοργά βήματα για το πιλοτικό πρόγραμμα ACTIVAGE.

Next Article

Επιτυχημένη η Ημέρα Αλληλεγγύης στην Περ. Ενότητα & το Δήμο Καρδίτσας

Related Posts