Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της αστυνομίας, στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 20.02.2017 έως 08.00 ώρα της 21.02.2017

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθησαν, χθες (20-02-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 46 ετών, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την οποία κατείχαν από κοινού.
Εξιχνίαση κλοπής – Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αλλοδαπού Από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Λάρισας εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της (16-10-2016) στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, ο 37χρονος διέρρηξε εστιατόριο, ιδιοκτησίας 69χρονου ημεδαπού, και αφαίρεσε από το εσωτερικό μία τηλεόραση, ένα ασύρματο τηλέφωνο, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς και το χρηματικό ποσό των πενήντα ευρώ.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη,  σήμερα (21-02-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι  κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη δύο ημεδαπών γυναικών για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (20-02-2017) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο ημεδαπές, ηλικίας 21 και 23 ετών, διότι  αφαίρεσαν από σούπερ μάρκετ διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας (341,65) ευρώ. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος. Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε,  το μεσημέρι της (10-02-2017) στην Καρδίτσα, οι συλληφθείσες αφαίρεσαν  καλλυντικά από σούπερ μάρκετ, συνολικής αξίας (310) ευρώ.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης Συνελήφθη, χθες (20-02-2017) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, μία 38χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή (300) ευρώ.
Εξιχνίαση κλοπής – Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού Από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, την (14/15-02-2017) στην Καρδίτσα, ο 26χρονος διέρρηξε κρεοπωλείο, ιδιοκτησίας 52χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε δύο συρτάρια από ταμειακή μηχανή, τα οποία περιείχαν το συνολικό χρηματικό ποσό των (300) ευρώ.




Total
0
Shares
Previous Article

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Λάρισας-Κοζάνης

Next Article

Ημερίδα για τα αιολικά πάρκα και τα μικρά υδροηλεκτρικά (ΜΥΗΕ)

Related Posts

Δ. Τρικκαίων - Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς
Διαβάστε περισσότερα

Δ. Τρικκαίων – Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς

Ο κ. Σακκάς αναφέρθηκε και περιέγραψε αναλυτικά, ολόκληρο το φάσμα των ενεργειών, δράσεων, πρωτοβουλιών, συνεργασιών και έργων