Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δημήτρης Μπάσης και Ραλλία Χρηστίδου στο Θέατρο Κτημένης της Λίμνης Σμοκόβου

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας στο πλαίσιο του καθιερωμένου Φεστιβάλ Λιμνών 2015 και σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σοφάδων συνεχίζει τις προγραμματισμένες συναυλίες του φετινού Φεστιβάλ.

Στο Θέατρο Κτημένης της Λίμνης Σμοκόβου, του Δήμου Σοφάδων την Κυριακή 30 Αυγούστου 2015 στις 21:30 μ.μ, θα βρεθούν κοντά μας…., με κριτήριο τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία, ο Δημήτρης και η Ραλλία. Οι δύο σημαντικοί ερμηνευτές έχουν φτιάξει μια μουσική παράσταση συνδυάζοντας ήχους λαϊκούς, έντεχνους, παραδοσιακούς και σύγχρονους, με χρώμα ελληνικό αλλά και μη αναμενόμενες διασκευές που θα προκαλέσουν έκπληξη στο κοινό τους…
Μια διασκεδαστική και κεφάτη διαδρομή που θα δημιουργήσει μοναδική παρεϊστικη ατμόσφαιρα, ένα πρόγραμμα με λαϊκό χαρακτήρα και με στόχο το κέφι.

Ο Δημήτρης Μπάσης, έχει χαρακτηριστεί μία από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές των τελευταίων ετών έχοντας αφήσει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι! Έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος. Η ωριμότητα της φωνής του, η μοναδική του ερμηνεία, το πάθος αλλά και η αυθεντικότητά του υπόσχονται να μας χαρίσουν μεγάλες στιγμές!

Η Ραλλία Χρηστίδου μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες και νέα δισκογραφική δουλειά από την Minos Emi συνδιάζοντας την τριπλή ιδιότητα της μουσικού-τραγουδοποιού-ερμηνεύτριας το φετινό χειμώνα θα μας φανερώσει μια διαφορετική πτυχή της αγάπης της για τη μουσική υπηρετώντας το λαϊκό τραγούδι στο πλευρό του Δημήτρη Μπάση.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

MPASHS - RALLIA 2015




Total
0
Shares
Previous Article

Συνάντηση με τους προέδρους των ΤΕΕ της Θεσσαλίας

Next Article

Θερμά συγχαρητήρια στους νέους και στις νέες του Γενικού Λυκείου Μουζακίου