Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Πύλης: Καλοκαίρι 2017 – Εκδηλώσεις

Η αντιδημαρχία Πολιτισμού και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μπαλατσούκας Κωνσταντίνος διανύοντας το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σας γνωρίζει ότι:

Συνεχίζουμε τις εκδηλώσεις Πολιτισμού στον Δήμο Πύλης.

Σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς & Αθλητικούς Συλλόγους, με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, τον Εμπορικό Σύλλογο Πύλης και λοιπούς Φορείς προγραμματίζουμε και φέτος το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017.

Τόσο στην έδρα του Δήμου, στην Πύλη όσο και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας, στην Ελάτη, στην Πηγή, στο Μυρόφυλλο, στην Φήκη, στην Λυγαριά, στην Νεράϊδα, στην Αθαμανία, στα Στουρναρέϊκα και παντού.

Εκδηλώσεις θρησκευτικού χαρακτήρα, κινήσεις πολιτισμού, δράσεις αθλητισμού κ.λ.π..

Για τους ντόπιους και για τους πολυπληθείς επισκέπτες μας.

Άξονας μας για μία ακόμη φορά τα παιδιά.

Ξεκινάμε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών και γλεντιού στην Ελάτη, στα πλαίσια των ΤΣΙΤΣΑΝΕΙΩΝ, με τον Σύλλογο Γυναικών Ελάτης  και την Αντιπεριφέρεια Τρικάλων, στις 22 Ιουλίου.

karagiozisΘα συνεχίσουμε με παραστάσεις Θεάτρου Σκιών στην Τ.Κ. Στουρναραίϊκων στις 28/07, στην κεντρική πλατεία. Στην Τοπική Κοινότητα Φήκης (30/07), στην Τ.Κ. Πηγής (11/08), στην Τ.Κ. Καλογήρων (13/08), στην Τ.Κ. Αγίου Βησσαρίωνα (12/08).

Στις 5 Αυγούστου, στον χώρο της Τοξωτής Γέφυρας Πύλης θα γιορτάσουμε το φεγγάρι, με χορό και τραγούδι. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος kamara piliΠύλης και Λαϊκή ορχήστρα θα μας θυμίσουν παλιές καλές εποχές.

Λίγο πριν την ετήσια εμποροπανήγυρη Πύλης πάλι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης θα παρουσιάσει στον χώρο της πλατείας του Δημαρχείου:

1ον: Στις 18 Αυγούστου θεατρική παράσταση από το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας και τον Δημήτρη Ρήτα. Μία κωμωδία για να ξαναγίνουμε παιδιά, για να γελάσουμε και να χαρούμε.

2ον: Στις 19 Αυγούστου παρουσίαση παραδοσιακών χορών και γλέντι.

3ον: Στις 20 Αυγούστου Μουσικοχορευτική βραδιά με την ορχήστρα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης και την καθοδήγηση του Δημήτρη Λατσάρα.

Στις 21 Αυγούστου ο Δήμος μας θα τιμήσει το Ωδείο ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΝΟΗ, την κ. Λαμπρογεώργου Σοφία και τα παιδιά μας που διακρίθηκαν πανελλαδικά.

ekdilosi Pili

Όλες οι εκδηλώσεις θα ξεκινούν στις 9 το βράδυ και η είσοδος θα είναι Ελεύθερη.

Αποκορύφωμα η Εμποροπανήγυρη της Πύλης, η απόδοση τιμών στα «ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ», στην ΠΟΡΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑ, με πλήθος κόσμου, ντόπιων και επισκεπτών, στις 22 και 23 Αυγούστου.

Έτσι και αλλιώς τον Δεκαπενταύγουστο γιορτάζει όλος ο ορεινός όγκος του Δήμου μας.

Να μην ξεχνάμε ότι προγραμματίζονται και άλλες εκδηλώσεις από Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ στην Τ.Κ. ΛΥΓΑΡΙΑΣ στις 29 Ιουλίου,

η ΓΙΟΡΤΗ ΠΕΣΤΡΟΦΑΣ στην Τ.Κ. Παλαιοκαρυάς στις 6 Αυγούστου στον Νερόμυλο Παλαιοκαρυάς,

η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ στην Τ.Κ. Αγίου Βησσαρίωνα,

η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ στην Τ.Κ. Παλαιομοναστήρου.

Δεν θα πλήξει κανείς.

Είστε όλοι καλεσμένοι.


mpalatsoukas

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ

Ο ΑΝΤ/ΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 




Total
0
Shares
Previous Article

Βελτιώνει το γήπεδο της Φιλιππούπολης η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article

Μουζάκι: Αρτοκλασία & Εσπερινός στο γραφικό εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία