Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αποκατάσταση των δρόμων και καθαρισμός ρεμάτων από το Δήμο Μουζακίου

Στην αποκατάσταση των δρόμων που έχουν υποστεί ζημιές καθώς και των ρεμάτων που έχουν φορτωθεί από φερτά υλικά των πρόσφατων βροχοπτώσεων προχωρά ο Δήμος Μουζακίου και ήδη τα συνεργεία δουλεύουν εντατικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κουτσογιάννης σε συνεργασία με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων έχουν προχωρήσει στην καταγραφή των προβληματικών σημείων και ήδη ξεκίνησε η επούλωση των λακκουβών και των φθορών του οδοστρώματος, όπως επίσης και των ρεμάτων που έχουν φορτωθεί με φερτά υλικά.

«Από προχθές έχουμε ξεκινήσει την επιχείρηση της αποκατάστασης των φθορών που έχουν υποστεί οι δρόμοι του Δήμου μας και σε συνεργασία με τους προέδρους των χωριών έχουμε επισημάνει τα σημεία που απαιτείται παρέμβαση, έχουμε συγκροτήσει δύον συνεργεία και εργαζόμαστε εντατικά ώστε το συντομότερο δυνατό να επουλώσουμε όλες τις λακκούβες. Παράλληλα καθαρίζουμε και τα ρέματα που έχουν φορτωθεί με φερτά υλικά των πρόσφατων βροχοπτώσεων προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα» δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος του Δήμου Μουζακίου κ. Κουτσογιάννης.

Γραφείο τύπου

Καθαρισμός οχετών 2




Total
0
Shares
Previous Article

Mε ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στις 21 Αυγούστου 2015 οι εκδηλώσεις «ΜΟΥΖΑΚΙΑ 2015»

Next Article

Η μουσική ομάδα Χρόες στο κάστρο Φαναρίου για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο