Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έξι καθηγητές πανεπιστημίων στην “Ημερίδα” της Λάρισας για την Ολυμπιακή Ιδέα και τα αναβολικά

Τελεί υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου

Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. Η κεντρική ομιλία θα γίνει από τον Πρόεδρο της Εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ (Α.ΧΩ.Α.), πρώην Υφυπουργό Εσωτερικών Γιώργο Κατσιμπάρδη

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί ¨Ημερίδα¨, με θέμα «Αναβολικά: ο μέγιστος κίνδυνος για τη Νεολαία, Γενετικό Ντόπινγκ: το μέγα πρόβλημα για την Κοινωνία».

Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα γίνει στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής της Λάρισας, στο κτίριο Κατσίγρα (οδός Παπακυριαζή 22, Πλατεία Ταχυδρομείου).

Τα θέματα της ¨Ημερίδας¨ έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού αναφέρονται στο τεράστιο πρόβλημα των αναβολικών.

Συνδιοργανώνεται από τη μη κερδοσκοπική εταιρεία Α.ΧΩ.Α, τον ΣΕΓΑΣ, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων.

Για το θέμα του Γενετικού Ντόπινγκ θα εισηγηθούν οι καθηγητές Αθανάσιος Τζιαμούρτας, Αναπληρωτής Καθηγητής της Βιοχημείας της Άσκησης, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Π.Θ.) και Δημήτριος Κουρέτας, Καθηγητής Βιοχημείας – Βιοτεχνολογίας του Π.Θ, ενώ ο Πρόεδρος της εταιρείας Α.ΧΩ.Α. και πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατσιμπάρδης θα αναπτύξει το μεγάλο θέμα των αναβολικών, με την κλασική του μορφή, όπως τη γνωρίζουμε σήμερα.

Επίσης θα καταθέσουν τις επιστημονικές τους απόψεις ο καθηγητής Εγκληματολογίας και ΜΜΕ, πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, ο Πρύτανης του Π.Θ. Γιώργος Πετράκος, ο Κοσμήτορας του Τ.Ε.Φ.Α.Α, του Π.Θ., Καθηγητής Ιωάννης Κουτεντάκης, και ο Καθηγητής του Π.Θ. Δημήτρης Σούλας.

Στην έναρξη της ¨Ημερίδας¨ θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνάτιος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο Γ.Γ. ΣΕΓΑΣ και πρώην Πρόεδρος Βασίλης Σεβαστής, ο Ταμίας της εταιρείας Α.ΧΩ.Α, πρώην Πρόεδρος του ΚΑΤ, Τάκης Βίγλας και το Μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Χαχάμης.

Στην εκδήλωση αυτή θα κάνουν παρεμβάσεις ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας Α.ΧΩ.Α, πρώην Εθνικός Προπονητής ΣΕΓΑΣ, Κώστας Γαντζίας, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Αντώνης Χιώτης και ο Εθνικός Προπονητής Ε-Ν ΣΕΓΑΣ Ιωάννης Κουτσιώρας.

PROSKLISI

AFISA

PROGRAM




Total
0
Shares
Previous Article

Νίκη για το Μουζάκι στο μάτς της Κυριακής με 4 γκόλ (4-2)

Next Article

Οι στόχοι των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την Καρδίτσα

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας - Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Στο χάρτη της κακοκαιρίας και η Θεσσαλία
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Λαρισαίων: Επιδείνωση καιρικών φαινομένων αναμένεται από σήμερα Παρασκευή – Οδηγίες προστασίας

ο Δήμος Λαρισαίων εφιστά την προσοχή των συμπολιτών μας και τους καλεί να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας
Dimarxos Dimotiko Symvoulio foto arxeiou
Διαβάστε περισσότερα

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου για τους πλημμυροπαθείς…
dimotiko simvoulio Larisas 2024
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει ο Δήμος Λαρισαίων για τη συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει ο Δήμος Λαρισαίων για τη συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής προς…