Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μαριώ και Λάμπρος Καρελάς στην κεντρική πλατεία Μουζακίου

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, στο πλαίσιο του καθιερωμένου Φεστιβάλ Λιμνών Ν.Καρδίτσας 2016 συνεχίζει τις προγραμματισμένες της συναυλίες του φετινού καλοκαιριού.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016 και ώρα 21.30 μ.μ σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Μουζακίου στη κεντρική πλατεία Μουζακίου

Μία γνήσια ρεμπέτισσα η Μαριώ και ένας εξαίρετος λαϊκός ερμηνευτής ο Λάμπρος Καρελάς, ενώνουν τις φωνές και τα τραγούδια τους με δημιουργική διάθεση για ένα γλέντι «από καρδιάς». Ρεμπέτικα, παλιά  και σύγχρονα λαϊκά, σμυρναίικα, παραδοσιακά, δημοτικά και νησιώτικα αποτελούν τον καμβά του προγράμματος που ετοίμασαν, με την πεποίθηση ότι τα καλά τραγούδια δεν παλαιώνουν ποτέ.

Μαζί τους  ο συνθέτης και σολίστας του μπουζουκιού Δημήτρης Λίβανος και ο  μαέστρος και πιανίστας Παναγιώτης Παπαγεωργίου

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν


Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Παλάμα στην κεντρική πλατεία Παλαμά και ώρα 21:30 μ.μ με τη συναυλία της Κατερίνας Τσιρίδου, μία από τις καλύτερες εκπροσώπους του ρεμπέτικου και παραδοσιακού τραγουδιού της γενιάς της που μαζί με την υπόλοιπη μουσική παρέα της θα μας ταξιδέψουν σε μονοπάτια του ρεμπέτικου και σμυρνέικου τραγουδιού.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν

MARIO_KARELAS_MOYZAKI




Total
0
Shares
Previous Article

Σύμφωνο Συνεργασίας δήμων για την αναβάθμιση της Νότιας Πίνδου

Next Article

Επέστρεψε και το τρίτο κλιμάκιο των ΚΑΠΗ Πύλης